Wat is het verschil tussen EPDM en Bitumen dakbedekking?

Wat is het verschil tussen EPDM en Bitumen dakbedekking?

DDV Dakwerken kiest voor bitumen dakbedekking van IKO, maar waarom? Omdat wij van DDV Dakwerken kwaliteit boven alles zetten!

Roofing Antwerpen

Bitumen dakbedekking

DDV Dakwerken kiest voor bitumen, ook wel dakbedekking genoemd. Bitumen heeft een langere levensduur van meer dan 35 jaar, en zijn hierdoor de meest duurzame keuze voor het platte dak. Daarnaast zijn bitumen extra sterk en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ook hebben bitumen een goede klimaatweerstand en kunnen ze probleemloos geplaatst worden in alle klimaten en seizoenen. Ook aan het milieu wordt er gedacht. Water is kostbaar en een bitumen dak is uitermate geschikt voor de recuperatie van regenwater. Tenslotte wordt er ook aandacht gehecht aan esthetiek. Een bitumen dak is een mooi en strak dak.

EPDM dakbedekking

EPDM is een groep van synthetische rubbers. Dit wil zeggen dat het goed bestand is tegen langdurige blootstelling aan UV straling. EPDM is eenvoudig te plaatsen met lijm, wat handig is voor doe-het-zelvers. Hierdoor zijn de materialen in het algemeen goedkoper, maar is de kwaliteit minder hoog en hebben ze een minder lange levensduur. EPDM heeft weinig impact op het milieu, waardoor het milieuvriendelijk gerecycleerd kan worden.

Dakschade? Wij staan er voor u!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over DDV Dakwerken

  • Familie Lucassen
  • Dieren

  Van begin offerte aanvraag tot aan het renoveren van onze nieuwe dak heeft DDV Dakwerken ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zeker zijn.

  • van den Berg
  • Arnhem

  We hadden in de avond na een behoorlijke regenbui een grote lekkage, via Google zijn we bij DDV Dakwerken gekomen en direct gebeld. Jan heeft ons direct goed geholpen met een tijdelijke oplossing, vervolgens is Jan later weer teruggekomen en heeft hij een volledig dakinspectie uitgevoerd en uiteraard is ons dak gerepareerd. Jan een dikke pluim voor jou en je team!

  • Evert & Dora Kok
  • Ede

  Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, hebben wij voor DDV Dakwerken gekozen, dit omdat wij hier direct een goed gevoel bij hadden. DDV dakwerken heeft bij ons de dakpannen volledig gereinigd en dit ziet er weer als nieuw uit.

  Wilt u een gratis dakinspectie?

  DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie. De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close