Dak reinigen

Dak reinigen

Dakpannen kunnen in de verloop van de jaren begroeid raken met mossen. Dit ziet er veelal onverzorgd uit en kunnen verloop van de tijd uw dak enorm beschadigen. Daarom is het van belang om uw dakpannen periodiek te laten reinigen. Reinigen geeft ten eerste uw dak en het belangrijkste uw woning een vernieuwd uitzicht en zorgt dat uw hemelwater op de juiste wijze kan vloeien.

Dak ontmossen Antwerpen DDV Dakwerken

Juiste en correcte manier van uw dak reinigen

Het reinigen van uw dak kunt u het beste overlaten aan ons. Met jarenlange ervaring weten wij als het beste hoe wij dit moeten aanpakken. Wij beschikken namelijk over de juiste materialen zodat uw dak niet beschadigd raakt. U kunt hierbij denken aan juiste veiligheidsvoorzieningen etc.

Wij reinigen uw dakpannen met behulp van een hogedruk. Doordat wij gebruik maken van een geconcentreerde schoonmaakvloeistof in de combinatie met hogedrukreiniging wordt de groene aanslag op uw dakpannen geheel verwijderd. Vervolgens brengen wij een beschermlaag aan die de voedingsbodem voor algengroei wegneemt.

Dak laten reinigen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over DDV Dakwerken

  • Familie Lucassen
  • Dieren

  Van begin offerte aanvraag tot aan het renoveren van onze nieuwe dak heeft DDV Dakwerken ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zeker zijn.

  • van den Berg
  • Arnhem

  We hadden in de avond na een behoorlijke regenbui een grote lekkage, via Google zijn we bij DDV Dakwerken gekomen en direct gebeld. Jan heeft ons direct goed geholpen met een tijdelijke oplossing, vervolgens is Jan later weer teruggekomen en heeft hij een volledig dakinspectie uitgevoerd en uiteraard is ons dak gerepareerd. Jan een dikke pluim voor jou en je team!

  • Evert & Dora Kok
  • Ede

  Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, hebben wij voor DDV Dakwerken gekozen, dit omdat wij hier direct een goed gevoel bij hadden. DDV dakwerken heeft bij ons de dakpannen volledig gereinigd en dit ziet er weer als nieuw uit.

  Wilt u een gratis dakinspectie?

  DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie. De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close