Over Ons

DDV Dakwerken

DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie.
De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan. Er wordt dan ook alleen maar gewerkt met de beste materialen.

Niet 10 maar
12 jaar garantie

De ontwikkelingen op het gebied van daktechniek volgen zich razendsnel op. Door te innoveren en onze kennis continu te verbreden gaan wij hier in mee. DDV Dakwerken richt zich zowel op particuliere klanten als zakelijke klanten. Omdat wij met de beste materialen werken en ons kwaliteit hoog houden, geven wij geen 10 maar 12 jaar garantie op al onze dakwerken.

  • 30 jaar ervaring
  • 12 jaar garantie
  • Gratis dakinspectie op locatie
  • 100% vakmanschap
icon shield Waarom kiezen voor DDV Dakwerken?

Al 30 jaar uw specialist
in dakwerk

Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat wij genoeg ervaring hebben op het gebied van dakwerk, of dit nu gaat om renoveren, isoleren of reparatie, wij staan garant voor een hoogwaardige service, persoonlijk contact. Heeft u problemen met uw dak of is uw dak toe aan een complete vervanging? Bel of mail ons voor een gratis dakinspectie!

DDV Dakwerken. Uw dakwerk specialist.

DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek.

Wat klanten zeggen over DDV Dakwerken

  • Familie Lucassen
  • Dieren

Van begin offerte aanvraag tot aan het renoveren van onze nieuwe dak heeft DDV Dakwerken ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zeker zijn.

  • van den Berg
  • Arnhem

We hadden in de avond na een behoorlijke regenbui een grote lekkage, via Google zijn we bij DDV Dakwerken gekomen en direct gebeld. Jan heeft ons direct goed geholpen met een tijdelijke oplossing, vervolgens is Jan later weer teruggekomen en heeft hij een volledig dakinspectie uitgevoerd en uiteraard is ons dak gerepareerd. Jan een dikke pluim voor jou en je team!

  • Evert & Dora Kok
  • Ede

Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, hebben wij voor DDV Dakwerken gekozen, dit omdat wij hier direct een goed gevoel bij hadden. DDV dakwerken heeft bij ons de dakpannen volledig gereinigd en dit ziet er weer als nieuw uit.

Wilt u een gratis dakinspectie?

DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie. De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close