Mijn dak lekt, wat moet ik doen?

Mijn dak lekt, wat moet ik doen?

Een lekkage aan uw dak kan enorme gevolgen hebben, de gevolgen kunnen erger zijn of worden als u er niet tijd een professional voor inschakelt. Er zijn meerdere redenen die een daklekkage erger kunnen maken, het is namelijk lastig te achterhalen waar de lekkage vandaan komt. Vaak komt lekkage voor in rottende plekken in hout van uw dak, of als schimmelplekken op muren en plafonds. Vaak kost het weken tot maanden voordat het vocht geheel uit de muren getrokken is en de schade hersteld kan worden.

DDV Dakwerken kan u helpen

Bij een daklekkage zal onze professional uw dak volledig nalopen op slijtage (bartjes of scheurtjes). Het gaat het vocht via dergelijk slijtage via uw dak naar binnen, met enorm schade tot gevolg. Wij van DDV Dakwerken beschikken over speciale apparatuur, waarmee wij de bron van de lekkage eenvoudig kunnen achterhalen.

U kunt ons ook eens per jaar naar uw dak kunnen laten krijgen ter inspectie. Wij kunnen na de controle van uw dak uw direct advies geven om voor de toekomst schade te kunnen voorkomen.

Mijn dak lekt, wat moet ik doen?

Wat te doen bij een lekkage aan het plafond?

 • Om waterschade te voorkomen neem direct zelf maatregelen.
 • Maak foto's van de schade, eventueel voor uw verzekering.
 • Bel uw verzekeraar.
 • Achterhaal de oorzaak van de lekkage.
 • Bel direct +32 380 84 316 voor reparaties.
Dakschade? Wij staan er voor u!

Heeft u dakschade? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over DDV Dakwerken

  • Familie Lucassen
  • Dieren

  Van begin offerte aanvraag tot aan het renoveren van onze nieuwe dak heeft DDV Dakwerken ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zeker zijn.

  • van den Berg
  • Arnhem

  We hadden in de avond na een behoorlijke regenbui een grote lekkage, via Google zijn we bij DDV Dakwerken gekomen en direct gebeld. Jan heeft ons direct goed geholpen met een tijdelijke oplossing, vervolgens is Jan later weer teruggekomen en heeft hij een volledig dakinspectie uitgevoerd en uiteraard is ons dak gerepareerd. Jan een dikke pluim voor jou en je team!

  • Evert & Dora Kok
  • Ede

  Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, hebben wij voor DDV Dakwerken gekozen, dit omdat wij hier direct een goed gevoel bij hadden. DDV dakwerken heeft bij ons de dakpannen volledig gereinigd en dit ziet er weer als nieuw uit.

  Wilt u een gratis dakinspectie?

  DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie. De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close