Dakkapellen renovatie

Dakkapellen renovatie

Stel uw voor… U heeft een dakkapel van hout en uw dakkapel is in een slechte staat. U zou graag willen dat u daar geen omkijken meer naar heeft en niet om de zoveel jaar weer het dak op zou moeten om te schilderen. Wij kunnen dan uw dakkapel een renovatie beurt geven. Dat wil zeggen, geheel bekleden met Trespa in de kleuren naar uw keuze. Dan is het buiten weer geheel nieuw zodat ook Ù van alle moderne comfort kunt genieten.

Dakkapellen renovatie Antwerpen DDV Dakwerken

Voordelen van dakkapel renovatie

Een dakkapel renovatie heeft heel wat voordelen, het is goedkoper dan een nieuwe dakkapel, het renoveren van een dakkapel kan tot 70% goedkoper liggen dan een nieuwe dakkapel.

Dakkapel laten renoveren?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over DDV Dakwerken

  • Familie Lucassen
  • Dieren

  Van begin offerte aanvraag tot aan het renoveren van onze nieuwe dak heeft DDV Dakwerken ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zeker zijn.

  • van den Berg
  • Arnhem

  We hadden in de avond na een behoorlijke regenbui een grote lekkage, via Google zijn we bij DDV Dakwerken gekomen en direct gebeld. Jan heeft ons direct goed geholpen met een tijdelijke oplossing, vervolgens is Jan later weer teruggekomen en heeft hij een volledig dakinspectie uitgevoerd en uiteraard is ons dak gerepareerd. Jan een dikke pluim voor jou en je team!

  • Evert & Dora Kok
  • Ede

  Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, hebben wij voor DDV Dakwerken gekozen, dit omdat wij hier direct een goed gevoel bij hadden. DDV dakwerken heeft bij ons de dakpannen volledig gereinigd en dit ziet er weer als nieuw uit.

  Wilt u een gratis dakinspectie?

  DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie. De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close