Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie voor pannendaken en platten daken. Een goede dakisolatie kan u per jaar veel geld besparen op energiekosten. Voor het plaatsen van de dakisolatie is de juiste kennis vereist over het type dak, de constructie en het type installatie.

DDV dakwerken installeert hoogwaardige isolatiematerialen volgens de nieuwste technieken en gestelde normen van het bouwbesluit 2012. In overleg is er natuurlijk altijd een alternatief toepasbaar. Zo kan het voorkomen dat wij adviseren om de dakisolatie volgens bepaalde voorwaarden te installeren, met als doel het verkrijgen van een subsidie die is bepaald door bijvoorbeeld de gemeente waar u woont. De dakisolatie wordt altijd aangebracht met het doel een maximaal rendement te behalen op de energiekosten en duurzaamheid van uw woning.

Dak isolatie Antwerpen DDV Dakwerken

Voordelen dakisolatie?

Met een juiste dakisolatie bespaart u veel energie en is dit dus ook goed voor uw portemonnee. Voor een gemiddelde woning kan de besparing al snel oplopen tot hondenden euro's op jaarbasis.

Uiteraard zijn er nog meer voordelen van een goed geïsoleerd dak dan alleen energiebesparing, uw huis zal prettiger aanvoelen. U moet het zien als een dikke deken over uw dak. Uw stoot daarnaast ook nog is minder broeikasgassen uit wat weer goed voor ons klimaat en milieu is.

Dak laten isoleren?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over DDV Dakwerken

  • Familie Lucassen
  • Dieren

  Van begin offerte aanvraag tot aan het renoveren van onze nieuwe dak heeft DDV Dakwerken ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zeker zijn.

  • van den Berg
  • Arnhem

  We hadden in de avond na een behoorlijke regenbui een grote lekkage, via Google zijn we bij DDV Dakwerken gekomen en direct gebeld. Jan heeft ons direct goed geholpen met een tijdelijke oplossing, vervolgens is Jan later weer teruggekomen en heeft hij een volledig dakinspectie uitgevoerd en uiteraard is ons dak gerepareerd. Jan een dikke pluim voor jou en je team!

  • Evert & Dora Kok
  • Ede

  Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, hebben wij voor DDV Dakwerken gekozen, dit omdat wij hier direct een goed gevoel bij hadden. DDV dakwerken heeft bij ons de dakpannen volledig gereinigd en dit ziet er weer als nieuw uit.

  Wilt u een gratis dakinspectie?

  DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie. De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close