Nok reparatie

Nok reparatie

Wanneer de nok van een pannendak wordt afgesmeerd met cement zal deze na loop van tijd uitharden en dus ook kunnen scheuren of barsten. Dit risico is hier niet aanwezig omdat het dak mortel zeer elastisch is (en blijft) en zodoende de beweging van het dak perfect kan opvangen. Ondanks deze flexibiliteit bezit flexim een enorme kleefkracht die alle dakvorsten die sinds 1985 met dit product zijn geplaats, nog steeds zitten waar ze moeten zitten.

Laberatoriumtesten hebben aangetoond dat de trekkrachten van deze dakmortel maar liefst 2000 M/m² bedraagt en dat zijn goede eigenschappen die zelfs bij zeer extreme weersomstandigheden niet in het gedrang komen!

Nok reparatie Antwerpen DDV Dakwerken

Nok laten repareren?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over DDV Dakwerken

  • Familie Lucassen
  • Dieren

  Van begin offerte aanvraag tot aan het renoveren van onze nieuwe dak heeft DDV Dakwerken ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zeker zijn.

  • van den Berg
  • Arnhem

  We hadden in de avond na een behoorlijke regenbui een grote lekkage, via Google zijn we bij DDV Dakwerken gekomen en direct gebeld. Jan heeft ons direct goed geholpen met een tijdelijke oplossing, vervolgens is Jan later weer teruggekomen en heeft hij een volledig dakinspectie uitgevoerd en uiteraard is ons dak gerepareerd. Jan een dikke pluim voor jou en je team!

  • Evert & Dora Kok
  • Ede

  Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, hebben wij voor DDV Dakwerken gekozen, dit omdat wij hier direct een goed gevoel bij hadden. DDV dakwerken heeft bij ons de dakpannen volledig gereinigd en dit ziet er weer als nieuw uit.

  Wilt u een gratis dakinspectie?

  DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie. De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close