Dak Coaten

Dak Coaten

Uw dak coaten is veel goedkoper dan vervangen en geeft uw dak een nieuw uiterlijk en voorkomt verdere achteruitgang. De dakpannen coating in transparante of andere kleur maakt gebakken of betonnen dakpannen mooier en verlengt daarbij nog is de levensduur van uw dak.

Het dak heeft in ons land veel te verduren, vooral door bijvoorbeeld zure regen, sneeuw, vorst, aanslag van bomen, mossen en algen. Het coaten van het dak geeft het dak weer een frisse, mooie uitstraling en zoals hierboven ook gezegd, het verlengt het levensduur van uw dak.

Dak Coaten Antwerpen DDV Dakwerken

Juiste Coating voor uw dak

De juiste coating voor uw dak kiezen is van essentieel belang, dit heeft namelijk te maken met wat voor type dak u heeft, het materiaal van de ondergrond of dakpannen. Daarnaast speelt de omgeving ook een grote rol, vangt uw dak bijvoorbeeld veel wind op, of woont u bijvoorbeeld in een omgeving met veel zoutwater of staat uw woning juist in de volle zon? Er is een geschikte coating voor ieder dak, wij van DDV Dakwerken zullen u hier uiteraard bij adviseren.

Dak laten coaten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over DDV Dakwerken

  • Familie Lucassen
  • Dieren

  Van begin offerte aanvraag tot aan het renoveren van onze nieuwe dak heeft DDV Dakwerken ons uitstekend geadviseerd en het resultaat mag er zeker zijn.

  • van den Berg
  • Arnhem

  We hadden in de avond na een behoorlijke regenbui een grote lekkage, via Google zijn we bij DDV Dakwerken gekomen en direct gebeld. Jan heeft ons direct goed geholpen met een tijdelijke oplossing, vervolgens is Jan later weer teruggekomen en heeft hij een volledig dakinspectie uitgevoerd en uiteraard is ons dak gerepareerd. Jan een dikke pluim voor jou en je team!

  • Evert & Dora Kok
  • Ede

  Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, hebben wij voor DDV Dakwerken gekozen, dit omdat wij hier direct een goed gevoel bij hadden. DDV dakwerken heeft bij ons de dakpannen volledig gereinigd en dit ziet er weer als nieuw uit.

  Wilt u een gratis dakinspectie?

  DDV Dakwerken heeft vele jaren ervaring op het gebied van daktechniek. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, maar ook aan service, onderhoud en renovatie. De kracht van DVV Dakwerken is kwaliteit, dat is een absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close